Província

El Dénia BC nolieja autobús a Burjassot

Els aficionats poden reservar plaça en les oficines del club en el pavelló de Joan Fuster
Aficionats en la graderia del pavelló de Joan Fuster / Dénia BC

L’entusiasme pel bàsquet a Dénia ha aconseguit cotes altíssimes, especialment ara que l’equip sènior masculí està competint per un ascens a la Lliga EBA. El pavelló de Dénia ha sigut testimoni de com els seguidors de l’equip han omplit cada seient disponible en els partits de play-off, mostrant el seu fervent suport i les altes expectatives posades en un equip notablement jove i talentós.

Davant la crucial volta del play-off contra Burjassot CB, la directiva del Dénia BC, liderada per Marisa Cervera, ha organitzat un autobús perquè els aficionats puguen viatjar i fer costat a l’equip en un partit crucial este dissabte en el pavelló municipal de Burjassot. Esta trobada és decisiva, ja que el partit d’anada va acabar en un empat a 78, deixant la sèrie completament oberta.

El compromís dels aficionats és clau, i s’espera que la seua presència a Burjassot impulse a l’equip cap a la victòria necessària per a avançar cap a la Lliga EBA. L’afició de Dénia ha demostrat ser un jugador més en estos partits, i el seu suport continu és un reflex de l’entusiasme i la passió que desperta el bàsquet a la ciutat.

Per a facilitar l’assistència, les reserves per a l’autobús es poden realitzar fins al dimecres a les 21 hores, contactant al número 619373601. El cost és de 10 euros per a no socis i de 8 euros per a socis i jugadors del club, demostrant l’esforç del club per fer accessible el suport en viu a tots els seus seguidors. L’eixida està prevista des de Torrecremada a les 19 hores, amb un retorn que s’iniciarà a les 22.15 hores, esperant arribar a Dénia aproximadament a les 23.30 hores.

Este partit no és només un joc més; és una mostra de la unitat i la força d’una comunitat que s’agrupa entorn del seu equip, disposada a secundar-lo fins a aconseguir les metes més altes en l’àmbit del bàsquet nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *