Esports

El Dénia BC pel bon camí després d’aclaparar al NB Torrent (77-55)

El jove equip dianense cobra un important avantatge per al partit de tornada
Plantilla del Dénia BC abans del xoc davant el NB Torrent / Javier Zamora

El Dénia BC pel bon camí en la seua primera eliminatòria feia la Liga EBA, després d’aclaparar al NB Torrent per 77 a 55. El públic que òmplic la graderia del pavelló de Joan Fuster va passar una vesprada molt plàcida.

Des de la mateixa arrancada del partit els locals van prendre la davantera amb una eixida fulgurant. L’equip que entrena Eduardo Clavero es va anar amb un 14 a 2 en els primers 3 minuts de joc.

El poder rebotador en la seua zona va permetre llançar ràpides transicions que van acabar per obrir una renda que va suposar jugar amb tranquil·litat. El primer parcial va concloure amb un tanteig de 23-14.

En el segon acte, la intensitat defensiva va mantindre a ratlla els intents visitants per retallar les diferències. La bona faena sota tots dos cércols va fer que el Dénia BC jugara amb molta tranquil·litat. Al descans es va arribar amb un marcador de 41 a 32.

Els jugadors agraint a la seua afició el suport | J. Zamora

Després del descans, el nivell de treball intens en el control del rebot va seguir en els locals. Eixe domini del rebot va deixar sense segones opcions de llançament a un rival que malgrat tot es va mantindre dins del partit. Les poques pèrdues de pilota va ser una altra de les claus per a acabar el tercer quart amb avantatge amb un 57 a 44.

En l’arrancada de l’últim quart, Clavero va optar per moure amb summa intel·ligència la seua banqueta. Va refrescar als seus xics amb un bon repartiment de minuts. Els valencians van voler acurtar la diferència a base de tir exterior, però els seus percentatges van ser molt baixos. A poc a poc, la diferència es va anar acreixent per a acabar el partit amb 22 punts d’avantatge. 77 a 55.

Res està fet, però no hi ha dubte que la renda amb la qual viatjarà el Dénia BC a Torrent fa que tant equip, directiva com a afició siga optimista de cara al partit de tornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *