Província

El Dia de la Mare plena de flors, color i música els comerços de Dénia

La campanya "Compra a Dénia, de flor en flor" es va celebrar dissabte passat 4 de maig
Regidors i regidores del Aj. de Dénia durant la campanya / Tino Calvo

Els comerciants de Dénia van celebrar el Dia de la Mare amb una campanya sota el lema “Compra a Dénia, de flor en flor” este passat dissabte 4 de maig. Sortejos, descomptes, regals, música, tallers infantils, màgia o fotoreclams que van inundar els carrers de la ciutat amb animació i activitats.

Membres de la corporació municipal posant per una foto | Tino Calvo

Esta iniciativa, impulsada per l’Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE) i la regidoria de Promoció Económica del Ajuntament de Dénia, tenia com a objectiu incentivar les compres en el comerç local de cara a una efemèride tan assenyalada com és el Dia de la Mare.

L’esdeveniment es va desenvolupar entre les 17.00 i les 20.30 hores, per diferents carrers de la ciutat, com Colón, Diana, Marqués de Camp, la Mar o la plaça Arxiduc Carles. En el mateix van participar al voltant d’un centenar de comerços locals, com van avançar Paula García i Amelia Sevilla, presidenta i tresorera, respectivament d’ACADE, en el primer café de Dénia FM.

Fotogaleria de Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *