Esports

El FB Aleví Femení finalista de la Copa Federació

Les xiquetes entrenades per Laura Ribes van realitzar una gran fase de grups i van guanyar la semifinal
Jugadores i cos tècnic amb el trofeu de subcampiones / FB Dénia

L’Escola de Futbol Base Dénia continua mostrant el seu compromís i eficàcia en la formació de joves talents, particularment en el futbol femení, on l’equip Aleví ha collit nous èxits. Després de ser proclamades campiones tant de la fase regular com de la fase d’Or, les joves promeses del futbol dianense no han parat d’impressionar.

Este últim cap de setmana, l’equip va participar en la prestigiosa Copa Federación, celebrada en les instal·lacions del Planter a Puçol, on es van donar cita els millors equips de la Comunitat Valenciana. El conjunt dirigit per Laura Ribes va demostrar la seua qualitat i cohesió en el camp, completant una fase de grups excepcional amb un empat i dos victòries, la qual cosa les va situar com a líders del seu grup.

Les xiquetes alevins al costat de la seua entrenadora Laura Ribes | FB Dénia

La semifinal va ser un desafiament d’alta tensió, on les xiques de Dénia van aconseguir imposar-se per la mínima diferència, garantint la seua passe a la final amb una actuació destacada. Encara que en la final no van superar a l’equip d’Elx, subcampiones de la competició, l’actuació de l’alevina va ser motiu d’orgull i celebració.

Laura Ribes, al capdavant de l’equip, ha sabut transmetre no sols habilitats tècnics i tàctiques, sinó també una il·lusió i un entusiasme pel joc que es reflectixen en cada partit. Este assoliment subratlla el progrés del futbol femení a Dénia i l’excel·lent treball realitzat des de la base, prometent un futur brillant per a estes joves futbolistes.

Les components del FB Dénia Aleví després d’un partit | FB Dénia

El futbol femení a Dénia continua avançant amb pas ferm, consolidant-se com un referent de formació i competitivitat a la regió. Amb el suport continu de la comunitat i el compromís del cos tècnic, el futur de l’esport a la ciutat es presenta prometedor i ple de possibilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *