Esports

El juvenil del CD Dénia en llocs de promoció d’ascens

La formació que entrena David Collado depén de si mateixa per a lluitar per tornar a Lliga Nacional
Jugadors del juvenil del CD Dénia celebrant un gol / Javier Zamora

Els juvenils del CD Dénia han fet un pas decisiu en la seua lluita per l’ascens en col·locar-se en la segona plaça del grup 3 de Lliga Preferent Juvenil. La contundent victòria per 4-0 enfront del Silla CF va ser clau per als dianenses, els qui ara depenen de si mateixos en les dos últimes jornades de la lliga.

El partit, disputat en el camp Diego Mena, va començar amb un ritme frenètic. A penes en el minut 6, Aston va avançar al seu equip, buidant qualsevol dubte i calmant els nervis. El gol matiner va ser crucial en un partit on no hi havia marge per a l’error, especialment després d’una temporada convulsa que va portar al cessament del tècnic anterior. Amb l’arribada de David Collado, l’equip ha mostrat una notable millora, culminant en esta demostració de força i control.

Amb el marcador a favor, el CD Dénia va dominar el joc de principi a fi. Els aficionats, que van acudir en gran nombre per a fer costat al seu equip, van estar igualment pendents de les notícies que arribaven del camp Guillermo Olagüe de Gandia, on el CF Gandia s’enfrontava a la UD Oliva, rival directe del Dénia. La primera mitat va acabar de manera perfecta per als locals, amb Alejandro i Eloi ampliant l’avantatge a 3-0, mentre que a Gandia, el marcador reflectia un empat.

Segona Mitat de Control i Alegria

Després del descans, els xics de Collado van mantindre la seua intensitat i control del partit. Encara que van tindre múltiples ocasions per a ampliar encara més el marcador, la defensa del Silla CF va evitar una golejada major. A mesura que avançaven els minuts, arribaven notícies que el CF Gandia s’havia avançat en el seu partit, augmentant la tensió i l’esperança en el Diego Mena.

La notícia de l’empat final a Gandia va arribar com un bàlsam, assegurant que el CD Dénia es col·locara en la segona plaça de la taula, posició que dona dret a jugar la promoció d’ascens a Lliga Nacional. Per a culminar la festa, Dimi va anotar el quart gol en els minuts finals, segellant una vesprada perfecta per als locals.

Camí a l’Ascens

Amb dos jornades per disputar, l’equip de David Collado depén de si mateix per a assegurar el seu lloc en la promoció. Tenen a la UD Oliva trepitjant-los els talons, a només un punt de distància. El CD Dénia ha de visitar a l’Alzira B i rebre a casa a la UD Tavernes, equips que no es juguen res en la classificació. La determinació i el nivell de joc mostrat fan creure en un final feliç per a una temporada que ha sabut canalitzar després d’un començament complicat.

El CD Dénia juvenil ha demostrat caràcter i qualitat en un partit crucial. La victòria no sols els col·loca en una posició privilegiada per a lluitar per l’ascens, sinó que també reforça la confiança d’un equip i una afició que somien a tornar a la Lliga Nacional Juvenil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *