Cultura

El Montgó Fest porta la música de Sidecars, Coque Malla i Tarque a Xàbia

El festival se celebra este divendres 3 i dissabte 4 de maig amb més de 10.000 entrades venudes
Membres de Badlands en la presentació del Montgó Fest a Xàbia / Patricia Blázquez

L’edició 2024 del Montgorock Fest, el reconegut festival de música rock de Xàbia, es prepara per a captivar audiències aquest divendres 3 i dissabte 4 de maig. Amb el suport de l’Ajuntament de Xàbia, el festival destaca en la seua programació amb artistes de renom com Coque Malla, Sidecars, Carlos Tarque, Los Zigarros, Chambao, Ciudad Jara, Pignoise, La Habitación Roja, Santero y Los Muchachos, Pol 3:14, Malmo 040, Besmaya, Badlands y Marlena.

La col·laboració municipal inclou una contribució de 36.000 euros, l’ús d’un espai a la fi de la Via Augusta per al festival, i la coordinació de seguretat a càrrec de la Policia Local i Protecció Civil, amb suport de seguretat privada. L’alcaldessa, Rosa Cardona, ha ressaltat que Montgó Fest és clau per a diversificar l’atractiu turístic de Xàbia més enllà de la temporada alta.

Josan Serrano, un dels organitzadors del festival, ha compartit que ja s’han venut més de 10.000 entrades. El festival comptarà amb una nova área ‘frontstage’ per a millorar l’experiència dels assistents, molt d’ells procedents de Madrid i la Comunitat Valenciana.

En la roda de premsa ha participat un dels membres del grup Badlands, que obrirà l’edició 2024 del MontgoFest, qui ha remarcat que enguany actuen en el certamen de música de Xàbia “perquè des del principi ens ha donat suport i no podíem dir-los que no”, de fet, ha comentat que en el Montgó Fest interpretaran alguns dels temes que estan component i que formaran part d’un disc en el qual estan treballant ara mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *