Política

El PP de Pego proposa habilitar l’antic escorxador municipal per a Acció Urgent i la Policia Local

Els populars volen que siguen unes instal·lacions "adequades i dignes" per a prestar un millor servei
Escorxador municipal / Redacció

El Partit Popular de Pego proposa utilitzar una subvenció de 231.455 euros atorgada per la Diputació d’Alacant al municipi per a habilitar l’antic escorxador municipal.

El portaveu dels Populars de Pego, Ferran Gonzàlez Ferrando, argumenta que l’objectiu és que Acció Urgent i la Policia Local de Pego disposen d’unes instal·lacions adequades i dignes per a prestar un millor servei al poble de Pego.

Esta ajuda, dins del marc del “PLAN+CERCA 2024″, està destinada a cobrir despeses corrents i oferix una oportunitat per a realitzar millores significatives en els serveis municipals.

“Anem a treballar amb els dos col·lectius i en l’àmbit municipal per determinar quina seria la millor organització de l’espai perquè es puga realitzar l’actuació d’adequació i es puga posar en marxa com més aviat millor, no mai més tard de final del 2024”, ha declarat Ferran Gonzàlez Ferrando.

El Partit Popular de Pego considera que esta iniciativa incrementarà el benestar i la seguretat de la població, ja que permetrà oferir un servei més eficient i de millor qualitat als ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *