Esports

El preinfantil masculí del Dénia BC va caure davant el CB Almussafes (55-36)

Els joves dianenses hauran de remuntar 19 punts en el partit de tornada
Jugador preinfantil del Dénia BC tirant al cércol / Dénia BC

L’equip preinfantil Masculí del Dénia BC 11 va tindre un complicat enfrontament dissabte passat en el partit d’anada de la semifinal del Campionat Preferent, jugant en la pista del CB Almussafes. El resultat final de 55-36 reflectix la intensitat i el desafiament que van enfrontar els joves dianenses.

Durant la primera mitat, el domini va ser clarament de l’CB Almussafes, els qui van imposar un ritme de joc ràpid i van aprofitar la seua superioritat física. Este avantatge es va traduir en un millor acompliment en el rebot i una eficaç defensa en la zona, limitant les oportunitats d’atac del Dénia BC i establint un marcador de 33-15 al descans.

No obstant això, la segona part va mostrar un canvi significatiu en la dinàmica del partit. Els dirigits per Bernardo Sanz van ajustar la seua estratègia, buscant penetrar amb més efectivitat en la defensa rival i elevant la seua intensitat defensiva. Este enfocament més equilibrat va permetre que el Dénia BC només perdera per un punt addicional en la segona mitat, un indici de millora i adaptació enfront d’un adversari formidable.

Encara que la diferència de 19 punts és un desafiament considerable, la possibilitat d’aconseguir la final del campionat continua sent un poderós motivador per a l’equip. Els jugadors dianenses estan preparats per a donar-ho tot en el partit de tornada, que se celebrarà dissabte que ve en el pavelló Joan Fuster a les 12.30 hores.

Amb l’objectiu clar i la moral enfortida pels ajustos de la segona mitat, el Dénia BC preinfantil Masculí es prepara per a un enfrontament decisiu, on buscaran revertir el resultat advers i continuar el seu camí cap a la final del campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *