Esports

El pròxim cap de setmana el Wingfoil conquistarà Dénia

Este esdeveniment, organitzat per Marina El Portet, promet ser un espectacle fascinant tant per a competidors com per a espectadors
WingFoil en Dénia / Marina El Portet

Este 8 i 9 de juny, la platja Espigó Nord de Dénia es transformarà en l’epicentre del wingfoil, en acollir el Campionat Autonòmic Open de Wingfoil de la Comunitat Valenciana. Este esdeveniment, organitzat per Marina El Portet, promet ser un espectacle fascinant tant per a competidors com per a espectadors, oferint una vista única d’este esport emergent.

Les competicions se celebraran en categories variades que inclouen Júnior, Màster i Sènior, tant en modalitats Open com a Autonòmiques, i tant masculines com femenines. Amb una inscripció oberta fins al 7 de juny i un cost de 75 euros, el campionat espera atraure a un nodrit grup d’entusiastes del wingfoil.

El wingfoil, que va fer la seua primera aparició notable en 2019 amb Robby Naish a Hawaii, ha guanyat ràpidament adeptes en l’àmbit global. Este esport combina elements de windsurf, surf d’estel i surf, permetent als participants “volar” sobre l’aigua mitjançant una taula equipada amb un hidròfil i una vela o “wing”, manejada amb les mans.

L’esdeveniment promet condicions ideals, amb vents tèrmics previstos que afavoriran la competència entre les 12 i les 16 hores, tant dissabte com diumenge. La proximitat del circuit al port permetrà que els espectadors gaudisquen de l’acció de prop, afegint un component visual impressionant al campionat.

El lliurament de trofeus està programada per al diumenge a les 18 hores en la mateixa platja de l’Espigó, culminant un cap de setmana d’alta competició i companyonia esportiva. Este campionat no sols és una plataforma perquè els esportistes mostren la seua habilitat i tècnica, sinó també una excel·lent oportunitat perquè el públic general experimente l’emoció i el dinamisme del wingfoil, un esport que clarament ha arribat per a quedar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *