Gastronomia

El restaurant Convent, millor tapa del concurs Tasta Xàbia

La "Carxofa torrezno" ha acumulat fins a 499 punts
"Carxofa torrezno" / Restaurant Convent Xàbia

El restaurant Convent de Xàbia s’ha coronat com a vencedor del concurs de tapes “Tasta Xàbia” organitzat per la regidoria de Dinamització Econòmica i la Federació d’Organitzacions de Xàbia (FORXA). Aquesta iniciativa gastronòmica ha tingut lloc durant el mes de maig i ha involucrat els negocis d’hostaleria locals.

Els participants, entre veïns, veïnes i clients, han votat la “Carxofa torrezno” del restaurant Convent com la millor tapa, acumulant un total de 499 vots. El segon lloc ha estat per al restaurant Embruix amb la seua “Delícia de carxofa”, que ha obtingut 344 vots, mentre que la tercera posició ha estat per a la “Costella a baixa temperatura en el seu suc amb moniato” amb 307 vots.

Guanyadors amb els seu premi | Aj. Xàbia

En aquesta edició del concurs, més de 1300 persones es van descarregar l’aplicació Rutappa per a votar les tapes participants. Entre els votants, es va realitzar un sorteig de tres xecs regal per a gastar en els comerços associats. Els afortunats guanyadors han sigut Gema Jiménez, Marcos Reig i Martyna Warcholinska.

Aquest matí, l’alcaldessa Rosa Cardona i el regidor de Dinamització, Juanlu Cardona, han fet entrega dels premis al restaurant Convent i a Martyna Warcholinska, una de les guanyadores del sorteig, en una cerimònia celebrada al mateix restaurant.

Rosa Cardona ha elogiat l’”altíssima qualitat” de la gastronomia local present en aquest certamen, destacant que les tapes s’han elaborat “amb producte local” i que tots els participants han “demostrat com de bé es treballa en els nostres restaurants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *