Esports

El vaixell “Aleph IV” guanyador en ORC 1 en el Trofeu Cabo San Antonio

Va ser en la tercera prova d'esta regata que organitzen conjuntament el RCN Dénia i el CN Xàbia
Antonio Gadea rebent el seu trofeu / RCN Dénia

Dissabte passat, la badia de Xàbia es va convertir en l’epicentre de la Vela de Creuer amb la celebració de la tercera prova del Trofeu Cabo de San Antonio, un esdeveniment coorganitzat pel Club Nàutico Jávea i el Real Club Nàutico Dénia. Més de 60 embarcacions van prendre part en esta emocionant trobada, que també va coincidir amb el Trofeo Banco de España.

L’esdeveniment va atraure uns 360 regatistes que van gaudir de condicions ideals per a la navegació. La temperatura primaveral i un vent constant de 10 nusos van permetre que les embarcacions desplegaren tot el seu esplendor i habilitat en les aigües de la costa xabiera.

La competició es va estructurar en dos categories principals dins de la classe ORC. En ORC 1, l’embarcació Aleph IV”, capitanejada per Antonio Gadea del RCN Dénia, es va emportar el primer lloc. Li van seguir “Deedee”, dirigit per Ricardo Ramírez del CN Jávea, i “Picabus”, sota el comandament de Bernardo Gamón també del CN Jávea, ocupant el segon i tercer lloc respectivament.

Vaixells en plena regata | CN Jávea

En la categoria ORC 2, el podi va ser liderat per “Espitós UN”, amb Jeroni Camarena del CN Oliva al timó. “Ascalo”, comandat per Leocadia García del CN Jávea, es va fer amb la segona posició, mentre que “Compàs”, de José Luis Almazán del CN Jávea, va completar el trio de líders.

Este esdeveniment no sols va destacar per la competència, sinó també per l’ambient festiu i de companyonia entre els participants i espectadors, consolidant-se com una data clau en el calendari de la Vela de Creuer de la regió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *