Esports

Els sèniors del Dénia BC comencen el seu camí cap a la Lliga EBA

L'equip d'Eduardo Clavero juga la seua eliminatòria d'octaus de final davant el NB Torrent
Eduardo Clavero amb els seus xics durant un temps mort / Javier Zamora

Este dissabte a les 19.30 hores, el pavelló de Joan Fuster serà l’escenari del crucial partit d’anada d’octaus de final que enfrontarà al Dénia Básquet contra el NB Torrent, en el que promet ser un emocionant camí cap a la Liga EBA. El club ha fet una crida especial a la seua afició per a omplir el pavelló i oferir el major suport possible al seu equip sènior masculí.

Sota la direcció del tècnic Eduardo Clavero, el Dénia Básquet entra en l’eliminatòria amb optimisme, recolzat en una plantilla jove i talentosa que ja ha demostrat la seua capacitat en la competició. La confiança regna en l’ambient del club, amb l’esperança de superar al conjunt valencià i avançar en la seua aspiració d’ascendir a la Liga EBA.

Rubén Velázquez amb el seu equip infantil | M.Martínez

Paral·lelament, la jornada esportiva per al Dénia Básquet es complementarà amb l’actuació de l’equip infantil masculí, dirigit per Rubén Velázquez, que també busca el seu camí cap al títol en la competició IR Infantil. Després d’eliminar al CB Moncofa en la ronda anterior, els joves dianenses s’enfrontaran a l’CB Abastos en els quarts de final.

El partit d’anada es jugarà a València este mateix dissabte a les 11.30 hores, mentres que la volta es disputarà el diumenge a les 11 hores en el pavelló de Joan Fuster.

Estos partits són fonamentals per als equips de Dénia, que busquen deixar la seua petjada en les seues respectives categories. Amb el suport de la seua afició i l’entusiasme de les seues joves promeses, el Dénia Básquet espera viure un cap de setmana ple d’èxit i emocions esportives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *