Esports

En Tercera FFCV de fútbol el CD Dénia B és el líder

Els dianenses van derrotar al Mutxamel amb un gol en temps de prolongació
Plantilla del CD Dénia B d'esta temporada / Javier Zamora

Interessant jornada en la categoria de Tercera FFCV, amb un CD Dénia B que s’aferma com a líder del grup. Els dianenses van derrotar en el camp Diego Mena al Mutxamel B per 3 a 2, en partit en el qual va haver-hi un poc de tot, però sobretot molta emoció per l’atapeït del marcador. El xoc va començar amb desavantatge per als locals, que es van veure a baix en el marcador amb un 0-1 en finalitzar la primera mitat. No obstant això, la reacció no es va fer esperar i va igualar el marcador res més començar la segona part.

Els visitants van tornar a posar-se per davant, davant un rival que va saber reaccionar molt bé i pocs minuts més tard, va aconseguir igualar en col·locar l’empat a 2. Va caldre esperar fins al temps de prolongació per a veure al CD Dénia B marcant el gol que va suposar la victòria.

Este triomf col·loca al CD Dénia B en una posició privilegiada per a lluitar pel títol, especialment després del sorprenent empat 4-4 del Foietes Benidorm davant el Campello B, un equip que lluita per no descendir. Ara, els dianenses afrontaran dos partits decisius davant FinestratIraklis, tots dos rivals directes que han vist minvades les seues opcions de campionat després d’empatar entre ells en esta jornada.

En altres partits rellevants per als equips comarcals, El Verger va guanyar 1-0 al Joventut de Pedreguer en un derbi comarcal decidit per un gol de Vicent García. El CF Pego B va demostrar la seua superioritat amb una contundent victòria 4-0 sobre l’Orba B, mentre que el CF Beniarbeig va patir una dura derrota 6-0 enfront del Monnegre Mutxamel. El CF Benitatxell, per part seua, va esclafar al Ondarense 7-1, després d’un partit que van dominar de principi a fi.

Esta jornada deixa la lliga més oberta que mai, amb el CD Dénia B en una posició de privilegi per a buscar l’ascens, mentre que la resta d’equips ajusta les seues estratègies per a les últimes i decisives dates del campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *