Educació

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua tria Dénia per a iniciar la campanya ‘En valencià’

La iniciativa recorrerà vint-i-sis localitats i comptarà amb activitats lúdiques per a totes les edats
'En Valencià' Dénia / Redacció

Dénia ha sigut el municipi escollit per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a reeditar la campanya “En valencià” que busca fomentar l’ús de l’idioma i difondre les Oficines de Promoció del Valencià distribuïdes pel territori. El programa es durà a terme des de hui, 6 de maig fins al dia 22 i recorrerà vint-i-sis poblacions valencianes. Dénia FM ha estat present en la inauguració, aquest matí al carrer Marqués de Campo.

Durant aquest matí ja han participat diversos alumnes i ciutadans en les activitats de la campanya, com sopes de lletres, el joc a terra ‘paraules encreuades’ i el ‘rodaparaules’, demostrant els seus coneixements de valencià.

El vicealcalde i regidor de Normalització Lingüística, Rafa Carrió, ha expressat la satisfacció de l’Ajuntament per ser el lloc d’inici d’esta campanya i ha declarat que Dénia pretén convertir-se en la capital del valencià. A més, Verònica Cantó, presidenta de l’Acadèmia, ha destacat la importància d’esta iniciativa i que no és l’única que se celebrarà per a fomentar l’ús del valencià i commemorar l’any de Maria Ibars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *