Oci i temps lliure

Portal de la Marina organitza un musical gratuït de Frozen per als xiquets

Serà el 22 de juny i hi haurà dos tons de visionament gratuïts
Rotonda CC Portal de la Marina / Redacció

El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar Espanya Real Estate Socimi i gestionat per Grup Lar a través de Genitàlia, oferirà el 22 de juny una experiència gratuïta per entretenir a tots els xiquets i xiquetes de la Marina Alta.

L’espectacle, ple d’aventures, perills, històries d’amor i les cançons més emblemàtiques de la famosa pel·lícula Frozen tindrà dos torns per al seu visionat: el primer de 17 a 18  hores i el segon de 19  a 20 hores.

Per gaudir de la millor experiència amb un seient exclusiu, es sortejaran 150 passis VIP. A més, s’han creat 300 places VIP que se sortejaran entre totes les persones que s’inscriguen a través de la web del centre comercial. El requisit per poder inscriure’s és pertànyer al Club dels Disfrutones, el club de fidelització de Portal de la Marina.

Perquè tots els assistents al musical puguen guardar el millor record, es sortejaran entre tots els assistents dues maletes de cabina de Frozen. A més, fins al 22 de juny hi haurà disponible un sorteig en l’app del Club dels Disfrutones per guanyar 2 entrades dobles per a la pista de gel d’Elx, oberta durant tot l’any.

Des de Portal de la Marina, tenen grans expectatives sobre l’acollida que pot rebre aquest musical al centre comercial. Segons Virginia Carrasco, directora del centre comercial: “Portal de la Marina és un centre comercial que rep diàriament la visita de moltes famílies i els xiquets són una part molt important dels nostres visitants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *