Província

Èxit de l’EMA-CA Baleària Diànium en el Provincial Sub 14

La formació dianense que va acudir amb 21 atleta va aconseguir pujar al podi en 13 ocasions
Grup d'atletes de l'EMA-CA Baleària Diànium a Elx / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme d’Elx va acollir la disputa del Campionat Provincial individual sub14, on l’Escola Municipal d’Atletisme de Dénia – CA Baleària Diànium va destacar amb una notable participació. En total, 21 atletes del club dianense van competir en un ventall de disciplines, aconseguint acumular 13 medalles en un esdeveniment que es va caracteritzar pel seu alt nivell competitiu i un ambient ple d’emoció i esperit esportiu.

Els joves atletes de Dénia van mostrar la seua habilitat i entrenament a través de les seues impressionants actuacions. Micaela Cenitagoya es va coronar campiona en dos categories desafiadores, els 220 tanques i els 1000 obstacles, demostrant la seua versatilitat i resistència. Savelii Bogatov també va brillar de manera especial, obtenint l’or tant en els 150 metres com en els 500 metres, destacant la seua velocitat i tècnica en la pista.

Daniel Reig va afegir al compte de medalles amb una victòria en els 2000 metres de marxa i un tercer lloc en llançament de javelina, una combinació de disciplines que ressalta la seua diversitat com a atleta. En els camps de llançament, Paula Llobell va aconseguir el primer lloc en martell, mentre que Candela Muñoz va ser subcampiona en disc i Lucia Beteta va aconseguir el bronze en pes, mostrant la força de l’equip en les proves de camp.

A més, la velocitat i l’agilitat van ser destacades per Alba Valero i Joan Carrió, els qui es van fer amb medalles de plata en els 220 metres tanques i els 150 metres, respectivament. Completant el medaller, Aisha Sidi i Omar Lahssini van demostrar la seua tenacitat en emportar-se medalles en els 3000 metres i els 220 metres tanques.

Este campionat no sols va ser un testament del talent emergent en l’E.M.A. de Dénia – CA Baleària Diànium, sinó també una celebració de l’esperit juvenil i la passió per l’atletisme. Els assoliments d’estos joves atletes no sols afigen prestigi al seu club, sinó que també prometen un futur brillant per a l’atletisme a Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *