Esports

Èxit del RCN Dénia en la II Copa d’Espanya de Kayak de Mar a Galícia

Diversos representants del club dianense van aconseguir pujar al podi després de tindre grans actuacions
Representació del RCN Dénia en O Grove / RCN Dénia

Les aigües de la Ria d’O Grove, a Galícia, van acollir este passat cap de setmana la II Copa d’Espanya de Kayak de Mar, congregant a quasi 50 clubs en un esdeveniment que va demostrar l’alt nivell competitiu i la passió per este esport. El dissabte es va presentar amb un clima fred i plujós que, malgrat les adversitats, va ser aprofitat pels competidors que van gaudir de les xicotetes ones generades pel vent del sud. El canvi climàtic el diumenge va oferir un dia més solejat però amb condicions més tranquil·les en la ria, presentant un nou repte per als participants.

Representants del RCN Dénia en el podi

L’equip del Real Club Náutico Dénia (RCN Dénia) va brillar especialment, obtenint destacats resultats en diverses categories al llarg del cap de setmana. El dissabte, Nino Van der Zeeuw va destacar en guanyar la primera posició en la categoria Cadet B Ss1 i la tercera en la general, mentre que Cosmo Ciro va aconseguir un meritori cinqué lloc en Cadet A Ss1. A més, Gloria Martín va aconseguir el segon lloc en la categoria de dona veterana tradicional.

El diumenge, les competicions d’embarcacions dobles i individuals per a equips infantils també van veure triomfar als remers del RCNDénia. Nino Van der Zeeuw al costat de Jon Walthon van aconseguir la segona posició en la categoria Cadet Ss2, mentre que Maik Dimitrov i Toni Gil van igualar este assoliment en la categoria sub-23 Ss2.

Gloria Martín en el podi | RCN Dénia

Estos resultats ressalten no sols l’habilitat i l’entrenament dels atletes del RCNDénia sinó també la capacitat del club per a competir en l’alt nivell, mostrant una notable adaptabilitat a les canviants condicions de l’esdeveniment. La II Copa d’Espanya de Kayak de Mar va ser un èxit rotund per a l’equip, marcant un cap de setmana memorable per al caiac espanyol en O Grove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *