Societat

Èxit de convocatòria amb “Únete al Movimiento” de Marina El Portet

Més de 200 participants i públic de totes les edats van acudir a la cita esportiva
'Únete al movimiento' / Marina El Portet

Aquest dissabte, 25 de maig, Dénia va acollir un dels esdeveniments esportius de l’any: “Únete al Movimiento”, organitzat per Marina El Portet. L’esdeveniment va combinar activitats de fitness i esport nàutic en un entorn a l’aire lliure.

Durant el matí, es van dur a terme diverses activitats gratuïtes, començant amb ioga i un circuit d’entrenament, seguides de HIIT, spinning, boxa, crossfit, fitbox, caiac, paddle surf i excursions marines. També es van oferir un taller pràctic titulat “Com millorar la teua vida” i una xarrada sobre busseig, dirigides per professionals dietistes i entrenadors personals.

únete al movimiento | Marina El Portet
únete al movimiento | Marina El Portet

L’esdeveniment va comptar amb 200 participants de totes les edats. Marina El Portet, en col·laboració amb diversos gimnasos locals, va organitzar una àmplia gamma d’activitats tant en terra com en mar, permetent als participants gaudir de l’entorn privilegiat. La salut i el benestar van ser els temes centrals de la jornada, que es va desenvolupar en un ambient positiu i amb bones condicions meteorològiques. Els professionals del sector van assessorar els participants sobre les activitats més adequades a les seues necessitats i preferències.

Luis Mira, director del port esportiu Marina El Portet, va destacar la importància de l’esdeveniment per promoure l’exercici a l’aire lliure amb el suport d’assessors. El regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Dénia, Valen Alcalá, i el coordinador de Balearia, Saul Hidalgo, van assistir a l’esdeveniment per mostrar el seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *