Educació

Joves emprenedors de Dénia s’ajunten en el Centre Social amb referents de la comarca

Alumnes de quart de l'ESO dels centres educatius de la ciutat han participat en esta jornada
Alumnes present a la jornada / Aj. Dénia

Este dijous s’ha celebrat la segona edició de “Èxits compartits“, una iniciativa enfocada a l’alumnat de quart de l’ESO que pretén incentivar l’esperit emprenedor dels joves de Dénia.

Jornada de “Éxits Compartits” | Aj. Dénia

L’alcalde Vicent Grimalt, el regidor de Joventut, Valen Alcalà, i altres membres de la corporació han assistit a l’obertura de la jornada en el Centre Social, organitzada per l’Escola de Joves Emprenedors (EIX), en col·laboració amb la Regidoria de Joventut.

En este esdeveniment, han participat joves del JOOP (Jove Oportunitat de l’IVAJ), i alumnat dels col·legis Alfa i Omega, Paidos, Scientia, Maristes, i els instituts Maria Ibars, Chabàs i Sorts de la Mar.

Verónica Deambrogio | Aj. Dénia

Durant l’acte, els alumnes ha pogut gaudir del testimoniatge d’emprenedors com Miguel Serra, director de Disseny i Màrqueting d’Ale Hop, i de conferències i xarrades inspiradores en una taula redona formada per Ricard Pérez, president del Patronat Fundació Baleària, Vega Torró, CEO de Plastimyr, Enric Aguilar, CEO de Zombi Paella i autor del joc La Fallera Calavera, i de Santi Marcilla, il·lusionista i mag.

Membres de l’Escola de Jovens Emprenedor | Aj. Dénia

Èxits Compartits’ pretén fomentar la mentalitat emprenedora entre els joves, proporcionant-los exemples inspiradors de persones resilients, que han fet gust de diverses adversitats, en diferents sectors de la indústria.

La jornada ha estat moderada pel mateix alumnat de l’Escola de Joves Emprenedors de Dénia i ha finalitzat amb una actuació de ball i música a càrrec d’Amín Fernández i Iván Aledo, membres d’Inefable Produccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *