Successos

Extingit l’incendi a la falda del Montgó a Xàbia

Després de declarar-se a la vesprada del 29 de maig, els bombers l'han aconseguit extingir a les 8 hores, del divendres 31 de maig
Zona afectada per l'incendi / Ajuntament de Xàbia

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha donat per extingit, a les 8 hores, del divendres 31 de maig, l’incendi declarat el dimecres, dia 29, a la vesprada, a la zona baixa de la falda del Parc Natural del Montgó, en el terme municipal de Xàbia.

A les 18.27 hores de la vesprada del dimecres 29 de maig, Bombers de la Diputació d’Alacant rebia l’avís d’un incendi forestal sota la falda del Montgó, en terme municipal de Xàbia. El Centre de Coordinació d’Emergències establia la situació 0 del Pla Especial Enfront d’Incendis Forestals (PEIF).

Per a combatre el foc, es mobilitzaven 3 mitjans aeris, un capatàs forestal i 5 dotacions dels Bombers de la Diputació d’Alacant, 4 autobombes i 4 unitats dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana. A més, se sumava una Unitat de Prevenció i un agent mediambiental.

A les 20.05 hores, Bombers informava que els mitjans aeris es retiraven i el foc s’estabilitzava.

El dijous, 30 de maig, al matí, es donava per controlat. I aquest matí, els efectius antiincendis l’han aconseguit extingir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *