Falles

Carla Puerto i Laura Ramón són les Falleres Majors de Dénia 2025

Les màximes representants de les festes josefines pertanyen als districtes Port Rotes i París Pedrera, respectivament
Carla Puerto i Laura Ramón, Falleres Majors de Dénia 2025 / Tino Calvo

Carla Puerto i Laura Ramón, dels districtes Port Rotes i París Pedrera, respectivament, són les Falleres Majors de Dénia 2025. Ja sabem qui prenen el relleu de Mar Moncho i Candela Marco.

Passades les 20.30 hores del 17 de maig, l’alcalde denier, Vicent Grimalt, després de la deliberació del jurat, ha procedit a la tradicional trucada telefònica des de l’Ajuntament, que ha desvetlat el nom de les noves màximes representants de les festes josefines de la ciutat.

En primer lloc, s’ha procedit a cridar a la nova Fallera Major Infantil, sonant el telèfon a casa de Laura Ramón, per alegria de la protagonista i qui l’acompanyaven en aquell moment.

La nova Fallera Major Infantil de Dénia té 9 anys i estudia quart de primària, ha sigut fallera de la París Pedrera des de menudeta i la Crida és el seu acte favorit. Li encanta jugar amb les nines i de gran vol ser jutgessa

Posteriorment, tornava a sonar el telèfon des del saló de plens del Consistori, en aquesta ocasió, a casa de Carla Puerto.

La Fallera Major de Dénia 2024 és una jove de 21 anys que des de Russia, va arribar amb apenes un any a Dénia i al cap de pocs mesos ja vestia de fallera. La Falla Port Rotes va ser la seua casa i vol aprofitar l’oportunitat de presentar-se com a Fallera Major de Dénia. Sens dubte, la Crida és un moment molt especial per a Carla i té clar que vol dedicar la seua vida als xiquets i l’educació.

La Cort d’Honor de la Fallera Major de Dénia queda conformada per Ángela Castillo, Isabel Comes i Sandra Olmeda.

Mentre que la de la Fallera Major Infantil deniera està integrada per Alma i Blanca Cholbi, Ainhoa i Maria Garcia de la Reina, Alejandra Giménez, Helena Gómez, Maria Lobo, Elena Mañas  i Claudia Ramis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *