Cultura

Xàbia Folk tanca amb èxit d’assistència de públic en l’edició 2024

El festival es va celebrar el cap de setmana del 10 al 12 de maig
Concert d'Acetre al Xàbia Folk / Aj. Xàbia

El Xàbia Folk tanca la seua 22 edició amb gran èxit d’assistència de públic als quatre concerts del programa celebrat durant aquest cap de setmana.

El festival va començar el divendres al migdia va ser el concert per als escolars de la mà de Pep López i Sopars de Duro en la pista del Col·legi Port de Xàbia, a la nit, va ser el moment de Sons d’Embat en la carpa de la plaça de la Constitució. Ja el dissabte, Alicornio va fer les delícies del públic a la Casa de Cultura i les veus femenines d’Acetre van fer el propi a la nit. El festival va concloure amb el concert íntim de Bruel, en l’Ermita de Santa Llúcia.

Alicornio al Xàbia Folk 2024 | Aj. Xàbia

La regidora de Cultura, Mavi Pérez, ha destacat l’alta qualitat dels grups que han participat en esta edició del certamen, així com la resposta que ha tingut el públic a la programació.

Pep López i Sopars de Duro al Xàbia Folk 2024 | Aj. Xàbia

Pérez ha recordat que Xàbia Folk “té un nom ja” en el panorama de la música d’arrel d’Espanya i la prova ha sigut que els grups que han vingut enguany en les seues paraules de presentació van comentar “que tenien ganes de vindre a Xàbia” i que “per fi els cridaven per a actuar a Xàbia”.

Sons d’Embat al Xàbia Fest 2024 | Aj. Xabia

Finalment, l’edil ha fet valdre el treball que realitza la Romàntica del Saladar per a tirar avant este festival, en coordinació amb l’equip de la regidoria de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *