Esports

Fi de temporada de l’activitat escolar de bàsquet a Dénia

En la jornada de cloenda es van celebrar mini partits triangulars, i la cerimònia de lliurament de trofeus i medalles
Participants en la Lliga Escolar de Bàsquet a Dénia / Dénia BC

El passat divendres 24 de maig es va celebrar a Dénia el final de la temporada de l’activitat escolar de bàsquet, una competició que ha aplegat a joves esportistes de les categories benjamí i aleví des del passat mes d’octubre. La jornada de cloenda va tindre lloc al Pavelló de l’Avinguda Joan Fuster, on es van celebrar mini partits triangulars, seguits de la cerimònia de lliurament de trofeus i medalles als equips destacats.

La competició va comptar amb la participació de 13 equips que van disputar emocionants partits durant tot el curs. Els guanyadors de les diverses categories van ser el CEIP Llebeig, que es va endur el primer lloc tant en benjamí de segon nivell com en aleví, el Col·legi Alfa i Omega, i el Paidos Azul, entre altres. Els trofeus i medalles van ser entregats pel Regidor d’Esports, Valen Alcalà, qui va felicitar els participants pel seu esforç i dedicació durant tota la temporada.

Este esdeveniment no només marca el final de la competició, sinó que també celebra l’esforç i la passió pels esports de tots els joves participants. L’activitat escolar de bàsquet, promoguda per l’Ajuntament de Dénia i coordinada pel Dénia Basquet Club amb la col·laboració dels centres educatius, continua sent una plataforma essencial per a la formació en valors i l’activitat física entre els més joves.

Els organitzadors volen agrair especialment als entrenadors, àrbitres, anotadors i a tot el personal involucrat en la coordinació de l’activitat, essencials per al bon desenvolupament de la competició any rere any. Amb estos agraïments es tanca una temporada més, esperant que la pròxima siga igual de reeixida i plena de l’esperit esportiu que caracteritza esta bonica iniciativa local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *