Societat

El Fòrum Àgora Marina Alta impulsa la inclusió laboral de persones amb discapacitat

El 7 de maig es durà a terme un col·loqui sobre la necessitat de crear entorns de treball igualitaris i accessibles
Foro Ágora / Tino Calvo

El Fòrum Espai Obert Àgora Marina Alta organitza una nova taula redona sota el títol “Inclusió social i professional de persones amb discapacitat“. L’esdeveniment se celebrarà el pròxim dimarts 7 de maig, a les 19.00 hores, a la Sala Multiespai L’Androna de l’Estació Marítima de Baleària.

L’entrada a l’espai és totalment lliure i gratuïta. Després de l’èxit de la cita anterior, enfocada a la salut mental, en aquesta ocasió es posarà sobre la taula un tema de consciència social com és la inclusió en els entorns laborals de la comarca de persones amb capacitats diferents. Moderat pel periodista de Dénia FM, Kevin Carrió, passaran per aquest col·loqui professionals i experts en la matèria.

Cartel Foro Ágora | Foro Ágora Marina Alta

Alguns dels professionals que participen activament són Xaro Escrig Llinares, directora general d’Innovació i Inclusió Educativa de la Generalitat Valenciana; Ana M. Lisbona Buñuelos, vicerectora d’Estudiants i Inclusió de la UNED; Francesc J. Roselló Sirerol, regidor d’Hisenda, Personal i Modernització de l’Ajuntament de Dénia; José Ignacio Gimeno Pérez, coordinador “Inserta – Fundació ONCE Alacant”; Luis Cañizares Sobrino, director d’Els Magazinos; Francisco José Carrillo Ros, director de Recursos Humans – Fundació Baleària; Miquel Ivars Espi, director del CEE Raquel Payà; Mª José García Roselló, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Dénia; Jaime Higueras, president de l’Associació “Condemnats al Bordell” i Juan Cardona Peretó; vocal de la junta directiva d’APROSDECO.

Entre els ponents, també es troben diferents testimonis; Juan Carlos Ortin, Mar Dalmau, José Luís Martínez, David Xicote, Ana Bisquert, Noal Peters, Álex Miñana i Berny Hernández.

El Fòrum Àgora Marina Alta té com a objectiu amb aquestes cites donar suport als col·lectius més vulnerables, així com cohesionar i potenciar els valors solidaris, professionals i socials que caracteritzen a la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *