Política

Gent de Dénia s’incorpora al Comité Provincial d’Unió Municipalista a Alacant

Pepa Masiá i Juan Carlos Parets representen, a la ciutat, en esta Federació Nacional de Partits Independents
Foto de família / Redacció

La Federació de partits independents Unió Municipalista va celebrar, el dissabte 25 de maig, a Muro d’Alcoi, la seua primera reunió provincial d’Alacant. En este esdeveniment van participar al voltant d’un centenar de càrrecs públics de partits i agrupacions d’electors de caràcter municipalista de tota la província, entre els quals es comptaven els representants de Gent de Dénia: Mario Vidal, Pepa Masiá, Juan Carlos Parets i Rafael de Bustamante.

L’objectiu de la reunió va ser acordar la formació del comité provincial i dels comités dels partits judicials de la província, així com establir les línies de treball i estratègies per als pròxims anys, fins a les eleccions locals i autonòmiques de maig de 2027.

Durant la trobada, Gabriel Tomás, regidor a l’Ajuntament de Muro d’Alcoi, va ser triat coordinador provincial a Alacant, a proposta de FEPAL, la federació de partits locals de la Comunitat Valenciana.

A més, es van incorporar al comité provincial d’Unió Municipalista a Alacant membres de diferents partits, entre els quals cal destacar, a més dels deniers Pepa Masiá i Juan Carlos Parets, la presència de tres representants més de la Marina Alta: Rebeca Merchán i Juan M. del Pino per Calp, així com Maria Carmen Sala per Els Poblets. Amb el que la nostra comarca reunix 5 dels 13 integrants del Comité Provincial.

La reunió va estar presidida pel president nacional d’Unió Municipalista i alcalde de Nules, David García, juntament amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix, i el secretari general de FEPAL, José Juan Server.

Durant la jornada, es va recordar, amb afecte, el passat 24 de febrer, dia en què es van congregar a Madrid els partits municipalistes d’Espanya, en unes jornades que van comptar amb la participació de prop de 500 representants de partits municipalistes.

El principal objectiu del recentment triat comité provincial serà formar equips en els comités dels diferents partits judicials de la província, amb la finalitat de treballar de manera coordinada per a enfortir la Unió Municipalista a Alacant.

Amb esta elecció els partits independents fan un pas decisiu més per a aconseguir l’assoliment de presentar llistes comunes a les pròximes eleccions municipals i Autonòmiques del 2027. És un pas més per a assolir defendre els interessos dels nostres municipis en institucions superiors com el Congrés Nacional i el Parlament Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *