Esports

Gran arrancada per a les sèniors del Dénia BC en el Trofeu Federació

Les dianenses en el seu debut van véncer en la pista del UBF Torrent (41-67)
Equipe sènior femení del Dénia BC a Torrent / Dénia BC

El Dénia BC Sènior Femení es va imposar de manera contundent al UBF Torrent (41-67), en el que va ser un dels millors partits de la temporada per a les xiques dirigides per Juan Luis Pérez.

El partit va començar amb un fort ritme imposat per les jugadores locals, però l’excel·lent defensa de les dianenses va aconseguir neutralitzar el seu pla de joc. Gràcies a este esforç defensiu, les visitants van acabar el primer quart amb un lleuger avantatge en el marcador (11-12).

En el segon quart, les jugadores del Dénia BC van continuar amb la seua solidesa defensiva i van millorar en la lluita pel rebot, malgrat el desavantatge físic. Això els va permetre córrer ràpids contraatacs i obtindre un avantatge significatiu en arribar al descans (22-32).

Després del descans, el UBF Torrent va eixir fort, retallant la diferència a set punts en els primers tres minuts. No obstant això, un temps mort sol·licitat per Pérez va servir per a reorganitzar a l’equip. A partir d’aquest moment, el Dénia BC va jugar un bàsquet brillant tant en atac com en defensa, controlant el ritme del partit i cometent molt pocs errors.

Les diferències en el marcador es van anar ampliant progressivament, deixant sense opcions a les amfitriones. Amb un gran encert ofensiu i una defensa implacable, les visitants van tancar el partit amb una victòria contundent.

Esta gran arrancada de competició li permet al Dénia BC descansar en la segona jornada i preparar-se per al pròxim enfrontament contra el CB Tavernes en el pavelló Joan Fuster. Este partit serà crucial, ja que previsiblement decidirà el lideratge del grup en la fase inicial de la tradicional competició de post temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *