Societat

Nebulossa en la final d’Eurovisió: on veure-ho, horari i orde d’actuació

La parella d'Ondara va triomfar en la segona semifinal del certamen
Nebulossa en la semifinal de Malmö / RTVE

Este dissabte 11 de maig, Malmö albergarà la final de la 68a edició del Festival d’Eurovisió. Un total de 26 països competixen per alçar-se amb el micròfon de cristall i portar al seu país la pròxima edició del festival.

Horari Eurovisió i on puc veure-ho

La gala serà transmesa en directe a través de La 1 de TVE i RTVE Play, amb els comentaris de Julia Varela i Tony Aguilar, a partir de les 21.00 hores. A més, després de la gala tindrem el Post Eurovisió 2024 en La 1 amb Aitor Albizua i Angy Fernández a partir de les 00.30 hores, aproximadament.

Nebulossa en la semifinal d’Eurovisió | RTVE

Orde d’actuació

La representació espanyola, Nebulossa, actuarà en l’octava posició amb el seu tema “Zorra” amb la mirada de tota la Marina Alta posada en les seues pantalles.

A més, la parella d’Ondara participarà amb un avantatge gràcies a una novetat d’esta edició; la possibilitat de votar per les cançons des de l’inici de la final. Pel que la delegació d’Espanya podria aconseguir més vots que la resta de competidors que actuaran més tard.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *