Entrevistes

HostelBe, quasi 35 anys enfocats al disseny i muntatge integral d’instal·lacions d’hostaleria

Entrevista, a Dénia FM, amb Vicent Martín, responsable de Màrqueting i Comunicació
Vicent Martín, responsable de Màrqueting i Comunicació / Alba Alborch

HostelBe, Subministraments Hostalers Benissa, porta quasi 35 anys operant en el sector de subministraments i muntatges d’hostaleria; des que, el 1990, un emprenedor Pedro Cabrera obrira la primera botiga al municipi benisser.

Al cap de cinc anys, aquesta empresa familiar es va traslladar al polígon i l’any 2000 va obrir botiga a Dénia. El 2013 va ser un any complicat, després d’un incendi que va obligar a remodelar completament les seues instal·lacions. Al desembre d’aquest any van obrir a Calp. I un any més tard, una nova botiga a Benissa; i el 2021, HostelBe Expocasió.

És membre del Cercle Empresarial de la Marina Alta, Cedma, des de fa deu anys, des del 2014, i dos anys més tard va ser un dels guardonats en la seua gala anual.

També és col·laborador del Concurs Internacional de Cuina Creativa de Gamba Roja de Dénia, brindant el seu suport logístic; a més d’altres fires de caràcter gastronòmic celebrades a Alacant o València.

En el ‘primer café’ de Dénia FM, el responsable de Màrqueting i Comunicació d’HostelBe, Vicent Martí, ha fet un repàs per aquests més de 30 anys, en un mercat enfocat al disseny i muntatge integral d’instal·lacions d’hostaleria tals com hotels, restaurants, cafeteries, comerços… i al subministrament de vaixella, parament, cristalleria, mobiliari, productes químics i de neteja, i maquinària, així com una àrea de servei tècnic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *