Esports

Ignacio Cardona subcampió Autonòmic M50 de KM Vertical

El CE Llebeig Xábia ocupó la octava plaza en la prueba del KM Vertical del Puig Campana
gnacio Cardona en el podi de Finestrat / CE Llebeig Xàbia

Finestrat va ser l’escenari este diumenge de la XV edició del Quilòmetre Vertical del Puig Campana, una competició que ha sumat rellevància en ser part del Campionat d’Espanya per Clubs, el Campionat Autonòmic, i la Copa del Món de la International Skyrunning Federation (ISF). Malgrat les adverses condicions meteorològiques, amb pluja, vent gèlid i boira, els atletes van mostrar la seua capacitat i resistència en un desafiament sense igual.

Ignacio Cardona, del CE Llebeig Xàbia, va brillar en aconseguir el subcampionat en la categoria màster 50 de la Comunitat Valenciana, superant un desnivell de 1.020 metres en un recorregut de 3,8 km en només 47 minuts. Esta gesta es va realitzar en un circuit especialment esvarós, la qual cosa va afegir un extra de dificultat al seu impressionant ascens. A més, Cardona i el seu equip van aconseguir un meritori huitè lloc en la classificació per clubs.

Atletes del CE Llebeig Xàbia al Puig Campana | CE Llebeig

Pujada a l’Hotel Bali

En una altra prova de resistència extrema celebrada un dia abans, la Pujada a l’Hotel Bali a Benidorm, Cardona també va destacar en aconseguir l’huitena posició en la categoria Elit, completant l’escalada de 52 pisos de l’hotel en 05. 03 minuts.

Per part seua, Laurence Rastell del CA Dénia Corre, va competir en la mateixa prova obtenint l’onzena posició en la categoria Elit Femenina amb un temps de 07.13, escalant 924 esglaons fins a la terrassa de l’hotel. Rastell continua participant activament en el circuit espanyol de carreres d’escales, amb plans participar pròximament en la pujada del funicular de Montserrat i la de l’Edifici Emperador a Madrid, on buscarà millorar la seua setena posició actual en la classificació general femenina.

Laurence Rastell al costat d’Ignacio Cardon a l’Hotel Balí de Benidorm |Rastell

Estos esdeveniments no sols proven la destresa i la fortalesa dels atletes sinó també la passió i la dedicació que els mateixos posen en cada competició, demostrant ser verdaders campions en l’art de conquistar altures i desafiaments verticals.

Un comentario en “Ignacio Cardona subcampió Autonòmic M50 de KM Vertical

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *