Esports

Important victòria de Gil i Dimitrov en el Eurochallenge 2024

Els palistes del Real Club Nàutic Dénia van ser els millors en categoria sènior Ss2
Gil i Dimitrov en plena regata / RCND

En aigües de la Vila Joiosa es va celebrar un dels esdeveniments internacionals més destacats en el món del caiac, el Eurochallenge 2024. Esta trobada va congregar a més de 220 palistes procedents de 18 diferents països.

En un destacat acompliment, Toni Gil i Maik Dimitrov es van adjudicar l’or en la categoria sènior Ss2, demostrant la seua superioritat en un camp internacional altament competitiu. D’altra banda, Pablo Valero va aconseguir un meritori vint-i-quatré lloc en la categoria de veterans Ss1.

Els palistes del RCN Dénia en el podi | RCND

En la primera jornada es van realitzar els entrenaments i la reunió tècnica on es van detallar les condicions de la competència i l’itinerari de la prova. En el segon dia, conforme al planificat, la competició va arrancar amb un exigent recorregut de 24 quilòmetres des de la Vila Joiosa fins a Altea. Els palistes es van mesurar amb condicions de poc vent i ones moderades que es van intensificar en acostar-se a la badia d’Altea.

El tercer dia es va dur a terme les sèries de salvament, on els competidors havien de córrer cap als seus caiacs, remar 800 metres i retornar corrent a la meta. Malgrat fer un gran esforç en esta exigent prova, els palistes dianenses no van obtenir classificar per a la final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *