Successos

Extingit l’incendi de vegetació d’Altea

Una gran columna de fum alertava els veïns i conductors
Incendi de vegetació en el terme d'Altea / Bombers de la Dip. d'Alacant

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant donava per extingit, ahir a la nit, abans de la mitjanit, l’incendi de vegetació originat, a la vesprada, prop de l’AP-7, en el terme d’Altea.

A les 18.42 hores, el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant rebia l’avís d’un incendi de vegetació rural en la zona de l’AP-7 640, Altea. El foc va alertar tant a veïns com conductors a causa de la gran columna de fum, visible fins i tot des de l’autopista.

A les 19.12 hores, a causa de la proximitat de xalets enjardinats, es va declarar la Situació 1 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF). Fins al lloc s’han desplaçat una unitat de comandament i prefectura, dos bombes rurals pesades, una bomba nodrissa pesada amb un sergent, tres caps i sis bombers del parc de Benidorm, a més d’un helicòpter de direcció d’incendis i una avioneta amb càrrega d’aigua AT-55.

A les 20.28 hores, es retiraven els mitjans aeris sumant-se dos unitats més de bombes forestals pesades i una unitat extra de bombers forestals.

El foc es donava per controlat, passades les 22 hores, i per extingit, passades les 23.20 hores, d’ahir a la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *