Successos

Un incendi obliga a evacuar un restaurant en ple servici a Dénia

La campana extractora va ser l'origen de les flames que van crear una gran fumera
Restaurant evacuat per l'incendi / Tino Calvo

Sobre les 20.30 hores d’ahir divendres, un incendi va obligar a evacuar un restaurant situat al Carrer Fontanella de Dénia. Pel que sembla, la campana extractora de la cuina va prendre, generant una densa fumera i obligant els clients a eixir de l’establiment.

Bombers acudint a l’incendi | Tino Calvo

Gràcies a la ràpida intervenció del personal del restaurant i els equips d’emergència del Consorci de Bombers, el foc va ser ràpidament controlat i extingit. Malgrat la preocupació inicial, no es van reportar ferits i els danys al restaurant van ser menors.

Carrer Fontaneda tallat | Tino Calvo

En l’operació van participar la Policia Nacional, la Policia Local i els Bombers del Parc de Dénia. El Carrer Fontanella va ser tancada al trànsit mentres es duien a terme les labors d’extinció, garantint la seguretat de tots els presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *