Societat

Dénia obri la inscripció per al programa ‘Vacances per a totes i tots’ de l’estiu

Les sol·licituds sols podran presentar-se telemàticament en la seu electrònica del consistori
Activitats a les platges / Aj. Dénia

L’Ajuntament de Dénia publica des de hui en la seua pàgina web l’oferta d’activitats d’oci, educatives i esportives per a la infància i l’adolescència ‘Vacances per a totes i tots’ de l’estiu 2024. La Regidoria de Polítiques Inclusives coordina este projecte de conciliació familiar i laboral el qual també col·laboren les Regidories de Joventut i d’Esports.

Des de l’àrea de Benestar Social s’organitza el programa d’activitats coeducatives, d’oci i temps lliure dirigit xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que enguany es desenvoluparà, de l’1 de juliol al 30 d’agost, en les instal·lacions dels col·legis públics Montgó i Cervantes. L’horari de les activitats serà de dilluns a divendres, entre les 9 i les 14 hores i el preu de la matrícula és de 95 euros al mes.

Poden sol·licitar-lo les famílies empadronades o amb domicili laboral a Dénia, la Xara i Jesús Pobre. El termini d’inscripció és del 20 al 26 de maig de 2024 i sols es podrà formalitzar en línia, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia.

No obstant, s’ha establit un termini de prematrícula per als xiquets i xiquetes amb necessitats especials del 13 al 17 de maig de 2024. En este cas, la prematrícula haurà de fer-se de manera presencial en el departament de Benestar Social (pl. Arxiduc Carles, 3), d’11 a 13.30 hores. És imprescindible que les persones sol·licitants presenten informe socioeducatiu que valore positivament la inclusió del menor en un grup ordinari, així com el certificat del grau de discapacitat.

Quant al nombre de places oferit per al programa, la regidora de Polítiques Inclusives, Melani Ivars, ha afirmat que “seran admeses totes les sol·licituds que complisquen els requisits, de manera que puguem donar cobertura a les necessitats de totes les famílies sense que ningú es quede fora”.

El departament de Benestar Social organitzarà enguany de nou les ludoteques de platja, un projecte emmarcat en el Pla Corresponsables del Govern d’Espanya, dirigides a participants de 10 a 16 anys. Estaran disponibles en les platges de les Bovetes, les Marines i la Marineta Cassiana de l’1 de juliol al 30 d’agost, de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 hores. És una activitat gratuïta i amb places limitades a 20 setmanals per ludoteca. La inscripció s’ha de fer al correu infancia@ayto-denia.es a partir del 10 de juny.

Estiu Jove

La Regidoria de Joventut ha elaborat un programa molt complet que, sota el paraigua d’Estiu Jove, abasta activitats per a infants, adolescents i joves, de l’1 de juliol al 30 d’agost. S’han creat diferents grups segons l’edat dels participants: Xicalla (de 3 a 5 anys); Menudets (de 6 a 8 anys); Junior (de 9 a 11 anys); Grans (de 12 a 16 anys); i Estiu creatiu influencer a les xarxes socials (de 14 a 17 anys).

També s’ha programat una oferta variada de tallers d’estiu Llunàtics i Dinàmics. Les activitats d’Estiu Jove es realitzaran en les instal·lacions de Joventut (ronda Muralles, 42).

La matriculació s’obri el 20 de maig i es pot fer en línia en la pàgina www.grupotot.com o personalment en l’oficina de Joventut Dénia.

L’oferta estiuenca es completa amb vora una vintena d’alternatives més que oferixen els clubs i entitats esportives de la ciutat i que es poden consultar ja en la web de l’Ajuntament de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *