Medi ambient

Pego ofereix, un estiu més, l’itinerari interpretatiu amb barca pel riu Salinar en la Marjal de Pego-Oliva

Una proposta per a conéixer la fauna i flora d'aquest espai natural amb activitats guiades disponibles fins a octubre
La Marjal / Redacció

Un estiu més Pego convida a gaudir de la naturalesa en la Marjal de Pego-Oliva a través d’un ‘Itinerari interpretatiu amb barca pel riu Salinar‘, una proposta per a conéixer millor aquest espai natural i la fauna i flora que allí habita.

Aquesta activitat pel riu Salinar té una duració d’uns 30 minuts i consta de dues parts. La primera d’elles és una xicoteta explicació dels guies que organitzen l’excursió. Parlen als visitants sobre la fauna i flora que habita el paratge natural, així com els beneficis de la seua cura i també dels perills que comporta un mal ús del parc. També es parla d’alguns dels projectes que es duen a terme en aquest entorn natural com el de la reintroducció de l’àguila pescadora.

Després de finalitzar la xarrada, els visitants fan l’itinerari interpretatiu amb una barca arrossera, per les aigües del Salinar, embarcacions en les quals poden viatjar fins a cinc persones. “En aquests itineraris, els visitants poden aprendre sobre les característiques de l’entorn i apreciar la variada biodiversitat de la zona”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, qui, a més, destaca que “les rutes augmenten l’oferta turística del nostre municipi i permeten conéixer l’entorn natural més apreciat que tenim els pegolins, a més d’ensenyar a respectar els paratges naturals”.

Els preus d’aquestes escapades al cor natural de la Marina Alta són de 5 euros per a les persones majors de deu anys i de 3 euros per als xiquets i xiquetes d’entre 5 i 10 anys (pagament en efectiu). Quant als horaris, com a novetat, cada grup triarà dia i hora, i és necessari fer reserva prèvia al telèfon 604450643. L’activitat durarà des del dissabte 1 de juny fins al 9 d’octubre 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *