Esports

Jaime Portolés es va emportar el Trofeu Regularitat de vaixells de motor

La participació va ser de 6 embarcacions que van gaudir d'un bon estat de la mar
Jaime Portolés guanyador amb el seu trofeu / RCN Dénia

El Real Club Náutico Dénia va inaugurar la seua primera prova de regularitat per a vaixells de motor amb una reunió de patrons en la sala d’actes del club, seguida d’un aperitiu a la terrassa del restaurant Balandros, marcant el començament d’un esdeveniment nàutic que promet convertir-se en una cita destacada en el calendari esportiu de la ciutat.

El dissabte va començar el dia amb unes condicions meteorològiques ideals per a la navegació, i sis embarcacions van salpar des del far verd cap al cap de la Nau, completant un recorregut de 31 milles nàutiques. La competició es va desenvolupar sota un clima de companyonia i esportivitat, on la perícia i la precisió van ser clau.

L’embarcació “PUSETA“, capitanejada per Jaime Portolés, es va alçar amb el primer lloc, demostrant gran habilitat i coneixement del terreny marítim local. Li van seguir “PESKATOR” d’Ángel Aguiriano en segona posició i “REI DEL GLAM” de Vicente Tormo en tercer lloc. Van completar la llista de premiats “ZURIKAI” de Vicente Beltrán Carrió, “DI GARDA” de Juanjo Judez, i “SANGUANGO” de Juan Carlos Pérez Nadal.

Una de les embarcacions participants en la prova | RCN Dénia

Al final de la jornada, es va dur a terme la cerimònia de lliurament de premis en el restaurant Balandros, amb la presència de Valentín Alcalá, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Dénia; Juan Riera, vicepresident del RCN Dénia; i Jaime Portolés, president del RCN Dénia. Els premis van reconéixer l’esforç i la destresa de les tripulacions participants.

L’esdeveniment va concloure amb un sopar de gala on es van reafirmar els llaços entre els participants i es va celebrar l’esperit nàutic de la comunitat. Jaime Portolés, president del club, va expressar la seua gratitud cap a tots els competidors i va estendre una invitació per a les pròximes proves, esperant que este nou esdeveniment s’establisca com una tradició anual que continue atraient aficionats de la nàutica de tot arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *