Esports

Jesús Pobre celebrarà el seu XXV Cursa Popular amb una gran festa

La prova reina, té un recorregut exigent de 9.700 metres, caracteritzat per les seues pujades i baixades
Atletes participant en la passada edició de la Cursa de Jesús Pobre / Kike Aracil

Organitzat pel CMA La Faixa i l’EATIM Jesús Pobre, la prova celebra aquest dissabte 11 de maig la seua vint-i-cinquena edició amb un esdeveniment ple d’emoció i participació. A partir de les 17 hores, la festa atlètica començarà amb les carreres infantils, que abasten des de les categories barrufets i prebarrufets, sent estes proves no puntuables. Els més xicotets seran els primers a córrer pels carrers de l’EATIM, seguits per les categories puntuables del Circuit, des de benjamins fins a juvenils, tots ells congregant-se en la línia d’eixida situada en la Plaça Major.

A les 19 hores arribarà la prova regna, amb un recorregut exigent de 9.700 metres, caracteritzat per les seues pujades i baixades que posaran a prova la resistència dels participants. El traçat té l’atractiu especial de passar pel camp de golf La Sella, per a després dirigir-se a un tram del terme municipal de Gata, enllaçant amb el camí del Cementeri, Cases Noves, Pou de Simó i la partida dels Rompudetes. La carrera culminarà en el carrer de Dalt, buscant la línia d’arribada en el carrer Major.

El CMA La Faixa ha preparat una animació especial al llarg del recorregut amb música en viu, cortesia del Grup Instrumental de Jesús Pobre, que suavitzarà l’esforç dels corredors i animarà als espectadors. A més, hi haurà servici de guarda-roba i bicicletes en la zona de meta, i en finalitzar la prova regna, els corredors podran utilitzar les dutxes situades en el Poliesportiu, a 150 metres de la línia d’arribada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *