Esports

Jornada crucial per a la UD Calpe en la Lliga Comunitat

Els calpins han de puntuar per a jugar promoció i esperar que el CD Olímpic Xàtiva no ho faça
Jugadors calpins celebrant un gol / Javier Zamora

La Lliga Comunitat arriba al seu epíleg amb una jornada decisiva per als interessos de la UD Calpe, que es juga el dret a participar en la promoció d’ascens. Els calpins disputaran el seu partit crucial el diumenge a les 18 hores a la Ciutat Esportiva “Camilo Cano”, enfrontant-se a CF La Nucia.

Durant la setmana, l’entrenador dels verdinegros, Lauro Techeira, ha treballat intensament en l’aspecte mental dels seus jugadors. A més de ressaltar l’excel·lent temporada realitzada, Techeira els ha demanat que isquen al camp amb la intensitat que requerix una cita de tal importància. La seua intenció ha sigut restar pressió als seus homes, als qui admira per la campanya duta a terme. Techeira ha afirmat amb convicció: “esta plantilla mereix el premi de jugar una promoció d’ascens”.

No obstant això, no tot ha sigut fàcil per a Techeira i el seu equip. L’entrenador ha lamentat profundament el tercer gol encaixat davant l’Olímpic Xàtiva, un gol que els va fer perdre el gol average respecte a l’equip xativí. Totes dos formacions afronten esta jornada amb els mateixos punts, la qual cosa implica que per a estar en la promoció, la UD Calpe no depén únicament de si mateixa. Necessita que l’Olímpic Xàtiva no puntue en el seu partit, que es jugarà a la mateixa hora en el seu estadi davant el CF Redován.

L’escenari no és del tot descoratjador per als calpins, ja que el seu rival, La Nucia, va aconseguir salvar la categoria la setmana passada i no es juga res en esta trobada, excepte el desig d’acomiadar-se de la seua afició amb un triomf. Esta situació podria ser favorable per a la UD Calpe, que buscarà aprofitar qualsevol escletxa per a aconseguir la victòria.

Quant a les baixes, Lauro Techeira compta amb una plantilla quasi completa. L’única absència notable és la del davanter Xavi, qui es va lesionar en la jornada anterior. La resta dels efectius estan a la disposició de l’entrenador, llestos per a donar-lo tot en un partit que pot definir el destí de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *