Esports

Jornada de Tecnificació per a canteranos del CD Garbi Dénia a Cheste

Des del club d'handbol dianense es continua portant una bona faena de pedrera
Jugadores i jugadors del CD Garbi Dénia / CD Garbi Dénia

Dissabte passat, cinc joves talents del CD Garbi Dénia es van desplaçar al Centre d’Alt Rendiment de Cheste per a participar en les proves d’accés per al curs 2024-2025. Els jugadors infantils Danil i Julián, juntament amb les jugadores infantils Sofía i Aitana, i l’aleví, Victoria, van representar al club amb gran entusiasme i dedicació.

Durant la jornada, tots ells van realitzar unes excel·lents proves, reflectint l’ardu treball i el compromís que tant els jugadors com el club han posat en el seu desenvolupament esportiu. Esta experiència no sols els va brindar l’oportunitat de demostrar les seues habilitats, sinó també de viure una jornada enriquidora que sens dubte marcarà una fita en la seua trajectòria esportiva.

El CD Garbi Dénia, equip d’handbol, orgullós de l’esforç i l’actuació de les seues joves promeses, espera amb il·lusió els resultats que es publicaran en les pròximes setmanes. Independentment del resultat, l’experiència adquirida a Cheste és un testimoniatge del sòlid programa de desenvolupament de base que el club ha implementat.

Des del CD Garbi Dénia, els desitgem molta sort a tots els participants i esperem que hagen gaudit i aprés molt d’esta valuosa experiència. El club està immensament orgullós de tots vosaltres i confia que continuareu collint èxits en el vostre camí esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *