Esports

Jornada intensa a Dénia amb doble programació futbolística en el Diego Mena

L'equip juvenil del Dénia jugara davant l'FC Jove Español i el CD Dénia B, ho farà al CF Castalla
Onze del CD Dénia Juvenil durant un partit d'esta temporada / CD Dénia

Este pròxim dissabte, el camp Diego Mena de Dénia acollirà un emocionant doble esdeveniment futbolístic que promet mantindre als aficionats a la vora dels seus seients des de la vesprada fins al vespre.

L’acció començarà a les 16.30 hores amb un enfrontament clau entre els equips juvenils del CD Dénia i l’FC Jove Español de Sant Vicent del Raspeig. Este partit, corresponent al partit d’anada del play off d’ascens a Lliga Nacional, serà dirigit pel col·legiat Carrall García. Tots dos conjunts arriben amb l’ambició de fer un pas ferma cap a la categoria superior, en una trobada que es preveu competitiu i ple de talent emergent.

No menys emocionant serà la segona trobada de la vesprada, que donarà inici a les 18.45 hores. Els protagonistes seran el CD Dénia B i el CF Castalla, els qui es disputaran la volta del play off per l’ascens a Segona FFCV. Este partit serà crucial, especialment per a l’equip local, que després de l’empat a dos gols en el partit d’anada celebrat a Castalla, cerca amb ànsies el triomf que els assegure l’ascens. L’àrbitre Rius Cervera serà l’encarregat de dirigir esta decisiva trobada.

La comunitat futbolística de Dénia, amb el seu profund entusiasme i suport continu, espera amb gran expectativa estes trobades que no sols prometen excel·lent futbol sinó també la possibilitat de celebrar ascensos molt merescuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *