Esports

José Manuel Díaz es va emportar el VI Open Costablanca d’Escacs

La competició celebrada a Dénia va congregar a 51 jugadors entre els quals va haver-hi 7 Mestres Internacionals i 6 Mestres FIDE
Els tres millors del torneig al costat de Valén Alcalá i Emilio González / FACV

El VI Open de Costa Blanca d’Escacs, celebrat a Dénia i organitzat per la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament local, va culminar amb un èxit rotund, marcat per l’alta participació i el nivell dels jugadors. El torneig va comptar amb la destacada assistència de 51 jugadors, inclosos 16 titulats, entre els quals van figurar 7 Mestres Internacionals i 6 Mestres FIDE.

Jugadors durant el joc |FACV

José Manuel Díaz Velandia, del Club Gambito-Benimaclet, es va alçar amb el títol de campió, demostrant la seua habilitat estratègica al llarg de la competició. Li va seguir el jove prodigi Félix Ilinca, Maestro FIDE de només 14 anys, del Club Xeraco, qui va assegurar el segon lloc amb una actuació impressionant. El podi el va completar el Mestre Internacional Diego Macías Pi, del Club Andreu Paterna, reconegut pels seus múltiples campionats d’Espanya i la seua trajectòria internacional.

La cerimònia de lliurament de trofeus va comptar amb la presència d’Emilio González Gómez, president de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, i Valen Alcalá, edil d’Esports de Dénia, els qui van felicitar els guanyadors i van reconéixer l’alt nivell del torneig.

Participants durant les partides | FACV

L’esdeveniment va ser possible gràcies a l’esforç conjunt de la Federació, l’Ajuntament de Dénia, el Club Escacs Marina Alta Dénia, i la col·laboració de nombrosos clubs i voluntaris.

Es va destacar l’organització meticulosa, que va incloure detalls com una televisió i una tauleta perquè els jugadors pogueren seguir els aparellaments i veure fotos en temps real, a més d’un convit de magdalenes per a tots els assistents.

L’esportivitat i el bon comportament dels jugadors van contribuir al fet que el torneig es desenvolupara sense incidents, deixant una empremta positiva en la comunitat ajedrecística i prometent futures edicions d’igual èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *