Esports

José Nicolau Lenarts vencedor en el concurs de pesca de caiac

Marcos Caspi va guanyar el premi al Major Nombre de Trios d'Espècies Diferents
Un dels pescadors posant amb la seua captura / Marina El Portet

El diumenge es va celebrar el Concurs de Pesca en Caiac Castell de Dénia, marcant una altra exitosa edició amb la participació de més de trenta aficionats de la pesca, provinents de València, Alacant, Múrcia, Madrid i diferents llocs de la Marina Alta. L’esdeveniment, que va tindre lloc en la idíl·lica platja de la Punta del Raset, no sols va atraure els competidors, sinó també a espectadors que van gaudir de l’ambient festiu des de la riba.

José Nicolau Lenarts es va coronar com el gran campió de l’esdeveniment, alçant-se amb el primer lloc en la categoria de pes total i a més emportant-se el guardó a la Peça Major. Li van seguir José Evaristo Bautista, que va obtindre el segon lloc, i Marcos Caspi, qui va completar el podi i a més va guanyar el premi al Major Nombre de Trios d’Espècies Diferents.

Participants en el concurs de pesca | Marina El Portet

Els premis entregats van ser significatius, reflectint el nivell competitiu i la qualitat de l’esdeveniment:
• José Nicolau Lenarts va rebre una Canya HÖWK i una Canya TUBERTINI BOLENTINO.
• José Evaristo Bautista va ser premiat amb un Rodet TICA SLOW.
• Marcos Caspi va obtindre un Carro LAZY BOYS i una Canya AKAMI BAKING.

L’edil de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Dénia, María José García, va ser present en el lliurament de trofeus, destacant la importància de l’esdeveniment per a la comunitat local i la promoció de l’esport i el turisme a la regió.

Pescadors a la platja Punta del Raset | Marina El Portet

Els participants van gaudir de condicions meteorològiques ideals per a la pesca, la qual cosa va afegir a l’entusiasme i l’energia de la competència. Després de la jornada de pesca, els participants i espectadors van compartir un moment de convivència gastronòmica, reforçant el caràcter social de l’esdeveniment.

El concurs, organitzat per Marina El Portet de Dénia, ha vist un creixement constant des del seu inici en 2018, convertint-se en una cita imprescindible per als amants de la pesca en caiac. Amb l’èxit d’esta edició, els organitzadors ja anticipen una pròxima edició que promet ser encara més emocionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *