Entrevistes

Josep Signes confia a poder licitar, d’ací a poc, la construcció del Centre de Dia de Gata

Entrevista, a Dénia FM, amb l'alcalde de Gata de Gorgos
Josep Signes, alcalde de Gata de Gorgos / Alba Alborch

L‘alcalde de Gata de Gorgos, Josep Signes (Compromís per Gata) confia a poder licitar les obres de construcció del futur Centre de Dia, d’ací a poc. Així s’ha pronunciat en el “primer café” de Dénia FM, el dimecres 22 de maig.

Sobre aquesta infraestructura, inclosa en el ‘Pla Convivint’ de la Conselleria, Signes ha afegit que “el visat” de la Conselleria es produirà d’ací a poc, la qual cosa permetrà licitar aquesta obra per part de l’Ajuntament.

Un altre projecte dependent d’Administracions Supramunicipals és l’ampliació de l’IES. L’alcalde espera que les obres es puguen iniciar abans que acabe aquest any 2024.

També dependent del Pla Edificant està la rehabilitació integral de les escoles de Gata, però encara no hi ha confirmació sobre això.

Respecte al Polígon Industrial Plans, després de l’aprovació del PRI, en 2023, ja s’ha realitzat la delegació indirecta a l’Agrupació d’Interés Urbanístic, que estan acabant el projecte per a presentar a l’Ajuntament, ha indicat. A més, aquest polígon, com el de Pedreguer, estan afectats pel projecte d’eixides de l’AP-7 del Ministeri.

Quant a la problemàtica de l’accés a l’habitatge, Gata tampoc és aliena a aquesta situació i l’alcalde defensa que s’hauria d’“apostar pel lloguer d’habitatge públic” per part de la Generalitat. No convenç, a l’alcalde, el pla actual anunciat per l’Administració Autonòmica.

Altres temes abordats han estat relacionats amb la renovació de vials, la implantació de la recollida de residus “porta a porta”, la renovació del parc Enric Valor o del trinquet.

En matèria sanitària, no considera que hi haja hagut millores, des que la Conselleria de Sanitat assumira la gestió directa del DSD, al febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *