Successos

La Guàrdia Civil de Calp ha detingut un fugitiu internacional buscat per tràfic de drogues i organització criminal

La documentació amb què el sospitós s'ha identificat davant dels agents ha resultat ser falsa, imputant-li un delicte de falsedat documental
Imatge d'arxiu de Seguretat Ciutadana / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home que es trobava buscat per les autoritats poloneses, per presumptes delictes de tràfic de drogues i organització criminal. Al detingut, un home polonés de 45 anys, que es va identificar davant dels agents amb un document fals, se li imputa el presumpte delicte de falsedat documental i una ordre europea de detenció.

El dia 22 d’abril, agents de seguretat ciutadana pertanyents a la Companyia de la Guàrdia Civil de Calp, van detindre un vehicle que va aixecar les seues sospites mentre es trobaven realitzant un dispositiu de seguretat ciutadana a la localitat d’Altea.

Durant la identificació dels ocupants del vehicle, la patrulla va sol·licitar la seua documentació. En fer l’estudi d’aquesta, els agents van comprovar com un dels documents no complia amb les mesures de seguretat i resultava ser fals, per la qual cosa van detindre el sospitós per un pressumpte delicte de falsedat documental, realitzant investigacions per a trobar la veritable identitat d’aquesta persona.

Després de fer comprovacions i contactar amb diferents policies europees, els agents van obtindre la veritable identitat del detingut, resultant ser un home de 45 anys i de nacionalitat polonesa. A més, els investigadors van comprovar que, sobre el detingut, pesava una ordre europea de detenció i entrega provinent de Polònia, per la comissió de diferents delictes, entre ells organització criminal i tràfic de drogues.

Finalment, el dia 24 d’abril, el detingut va ser posat a disposició del Jutjat Central d’Instrucció de Guàrdia de l’Audiència Nacional qui va decretar el seu ingrés a la presó sense fiança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *