Província

La platja de l’Arenal de Xàbia acull la lliga d’Handbol Platja

Les competicions es distribuiran entre els dos dies amb els equips cadet i infantil competint el dissabte i els juvenils i sèniors el diumenge
Toni Molina amb representants del CH Xàbia / Ayto Xàbia

Aquest cap de setmana, la platja de l’Arenal de Xàbia es convertirà en l’escenari de la segona jornada de la Lliga autonòmica d’Handbol Platja, amb la participació de mig centenar d’equits de tota la Comunitat Valenciana. Aquest esdeveniment, que ha estat presentat aquest dimarts pel regidor d’Esports, Toni Molina, acompanyat de Carol Cholbi i Pep Hierro del Club Handbol Xàbia, així com de Miguel Soria de la Federació Valenciana d’Handbol, promet ser una gran festa de l’esport amb la presència d’entre 700 i 800 jugadors.

Les competicions es distribuiran entre els dos dies del cap de setmana, amb els equips cadet i infantil competint el dissabte i els juvenils i sèniors el diumenge. El Club Handbol Xàbia, que repeteix com a amfitrió per cinquena vegada gràcies a la confiança de la Federació, espera repetir els èxits obtinguts en edicions anteriors on han assolit títols nacionals en diverses categories.

Partits a la platja de l’Arenal de Xàbia | Ayto. Xàbia

Durant la roda de premsa, s’ha destacat la importància d’aquesta jornada no només com a competició esportiva sinó també com a part de l’atractiu turístic i esportiu que ofereix Xàbia al llarg de l’any. Així mateix, s’ha ressaltat la col·laboració de diverses empreses locals que donen suport a l’esdeveniment, essencial per a la seua realització.

L’esdeveniment també serà una prova puntuable per al circuit nacional, aportant un afegit de competitivitat i prestigi. El regidor d’Esports, Toni Molina, ha fet una crida a tots els aficionats de l’handbol i de l’esport en general perquè no es perden aquesta cita única en un entorn tan especial com és la platja de l’Arenal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *