Esports

La Sella Open 2024: Golf Femení d’elit retorna a Dénia

Amb una bossa de premis que ascendix a 1.000.000 d'euros, el torneig no sols es posiciona com l'esdeveniment femení millor dotat en la història
Vesprejar en el camp de La Sella Golf / La Sella Golf

El Ladies European Tour (LET) tornarà a brillar a Dénia amb la celebració de la segona edició de La Sella Open, programada del 19 al 22 de setembre de 2024 en el prestigiós camp de La Sella Golf. Després del rotund èxit de l’edició inaugural el juliol de 2023, que va veure a l’espanyola Nuria Iturrioz alçar-se amb la victòria en un emocionant desempat, este torneig s’ha consolidat com un dels punts culminants del calendari del golf femení internacional.

Amb una bossa de premis que ascendix a 1.000.000 d’euros, el torneig no sols es posiciona com l’esdeveniment femení millor dotat en la història del golf espanyol, sinó que també atrau les millors jugadores del món, assegurant un nivell competitiu de primer orde just després de la Solheim Cup. Este premi no sols fomenta la competència, sinó que també subratlla el compromís del torneig amb l’equitat i reconeixement en l’esport professional femení.

La Sella Golf, dissenyat pel llegendari José María Olazábal, oferix un recorregut excepcional de 27 clots dividits en tres parts, que combina desafiaments tècnics amb una estètica paisatgística espectacular, la qual cosa el convertix en un lloc ideal per a competicions d’alt nivell.

A més, el torneig ha sigut guardonat com el ‘Torneig de l’Any 2023″ per les jugadores del circuit, un honor que reflectix l’excel·lència en l’organització i la qualitat de l’experiència oferida tant a les jugadores com als espectadors.

Més enllà dels aspectes competitius, La Sella Open 2024 és un esdeveniment que promou valors fonamentals com la igualtat, el respecte i la superació personal, ressonant amb el seu lema “Un torneig per a elles” i posant en relleu la importància de la dona en tots els àmbits de la societat.

La comunitat de Dénia i els aficionats al golf estan convidats a participar en este destacat esdeveniment, que no sols eleva el perfil del golf femení sinó que també promou el turisme i la cultura local. Amb cobertura internacional garantida per les principals cadenes de televisió, La Sella Open es prepara per a una altra edició memorable que promet emocions, desafiaments i entreteniment de primera classe en el cor de la Costa Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *