Esports

La UD Calpe malgrat guanyar a La Nucia per 1 a 3 es queda sense promoció

El triomf clar del CD Olímpic Xàtiva davant el Redován fa que siguen ells els que juguen per estar en Tercera Divisió
Lauro Techeira entrenador de la UD Calpe / Javier Zamora

En una trobada carregada d’esperances i expectatives, la UD Calpe va aconseguir una victòria contundent per 1-3 enfront de La Nucia CF B, encara que el triomf no va ser suficient per a aconseguir la promoció d’ascens, quedant finalment en quart lloc. El CD Olímpic Xàtiva, amb la seua victòria de 4-0 davant el Redován CF, va assegurar la seua posició i va tancar les portes a qualsevol possibilitat d’ascens per als calpins.

El partit va començar amb una UD Calpe determinada a barallar fins al final, sent Adrián Rubio l’encarregat d’obrir el marcador en la primera mitat amb un gol que augurava un possible camí cap a la promoció. No obstant això, La Nucia B va respondre després del descans, igualant el marcador i posant en suspens les aspiracions de l’equip visitant.

Malgrat la igualada, els visitants no van abaixar els braços i en l’últim tram del partit, Raúl i Coco es van encarregar de segellar la victòria amb dos gols que van posar el definitiu 1-3 en el marcador. Estos gols, encara que vitals per a guanyar el partit, no van poder canviar el destí de la UD Calpe en la taula de classificació.

Encara que el resultat no va acompanyar en termes de consecució d’objectius, el rendiment de la UD Calpe en este partit va demostrar la qualitat i la resiliència d’un equip que va lluitar fins al final de la temporada. Lauro Techeira, entrenador calpí, va expressar el seu orgull per l’esforç i la dedicació mostrats pels seus jugadors al llarg de la campanya.

La UD Calpe va tancar així una temporada excel·lent amb una victòria agredolça que, va confirmar el potencial i la capacitat de lluita de l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *