Esports

La UD Calpe va tombar al campió CF Benidorm (2-0)

Els calpins esperen una ensopegada del CD Olímpic Xàtiva per a estar en la promoció d'ascens
Jugadors a la finalització del partit / UD Calpe

La UD Calpe va protagonitzar una gran victòria en imposar-se per 2-0 al CF Benidorm, campió del grup Sud de la Lliga Comunitat, en un partit disputat en el camp municipal de Calp que va comptar amb un ambient excepcional. L’afició calpina va acudir en massa per a acomiadar als seus jugadors després d’una brillant temporada i gaudir d’una gran vesprada de futbol.

Des de l’arrancada del partit, tots dos equips van demostrar la seua intenció de guanyar. Encara que el CF Benidorm no es jugava res, van plantejar un partit seriós amb molta pressió per a incomodar al màxim a la UD Calpe. L’equip local, no obstant això, va mantindre el control del joc i va generar diverses ocasions perilloses. El marcador no es va moure fins al minut 41, quan Paolo va rematar una falta al fons de les malles, posant l’1-0 justs abans del descans.

Segona Mitat Dominada per la UD Calpe

En la segona mitat, els jugadors dirigits per Lauro Techeira van mantindre un ritme alt de joc i no van abaixar la guàrdia. Passat el quart d’hora, Álvaro va enganxar una volea espectacular, anotant el 2-0 i assegurant l’avantatge per al seu equip. Després del segon gol, el CF Benidorm va intentar pujar les seues línies, però la UD Calp es va mostrar sòlida en defensa i va saber manejar la pressió.

En la recta final del partit, el CF Benidorm va reduir el seu nivell de pressió i la UD Calpe no va tindre problemes per a mantindre l’avantatge. Al final de la trobada, el marcador va assenyalar un just 2-0 a favor dels locals, els qui van rebre una gran ovació del públic assistent. La plantilla de la UD Calpe va celebrar la seua exitosa temporada amb un sopar en la qual van compartir la seua alegria i esperances.

Expectatives per a l’ùltima Jornada

Amb esta victòria, la UD Calp es manté amb vida en la lluita per la promoció d’ascens. Ara, tots els ulls estan posats en l’última jornada, on necessitaran una ensopegada de l’Olímpic Xàtiva davant el CF Redován i una victòria pròpia per a poder assegurar el seu lloc en la promoció. Actualment, tant l’Olímpic Xàtiva com la UD Calp tenen 48 punts, però el gol average particular afavorix al conjunt xativí.

La UD Calp espera continuar rebent el suport de la seua afició en esta última etapa decisiva de la temporada, amb l’esperança de culminar la seua brillant campanya amb un ascens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *