Benestar

La Villa Family Experience: el nou espai que impulsa l’oci familiar responsable a Xàbia

L'espai tindrà lloc de l'11 de juliol al 25 d'agost al recinte La Fontana, amb accés gratuït
La Villa Family Experience Xàbia / Aj. Xàbia

Aquest matí s’ha presentat “La Villa Family Experience”, un espai a l’aire lliure que ofereix una alternativa d’oci responsable on les famílies i les persones de totes les edats comparteixen, gaudeixen i participen en les atractives activitats, en un ambient inclusiu i divers.

La Villa tindrà lloc de l’11 de juliol al 25 d’agost al recinte La Fontana. L’accés serà gratuït i amb un horari de capvespre a mitjanit. Un lloc on conviuen tots els públics sent els més menuts els protagonistes. Els assistents podran gaudir d’una experiència diferent gràcies a una programació plena d’activitats educatives i lúdiques on s’aprén jugant i divertint-se, segons indiquen des de l’organització.

La Villa Family Experience Xàbia | Aj. Xàbia

A més, La Villa oferirà una programació amb contingut cultural enfocada a artistes locals i un gran ventall d’espectacles dirigits al públic infantil com contacontes, el tren de la sostenibilitat, micro teatrals en diversos idiomes, tallers de robòtica i reciclatge.

Continuant amb els valors de conscienciació social, La Villa en aquesta edició acollirà un projecte de neteja de mars circulars. Així l’espai aposta per un consum saludable amb productes de proximitat. Els usuaris podran trobar una zona de degustacions que fomentarà un consum conscient dels aliments i una zona d’artesans amb productes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *