Esports

La Volta a Peu a Pego celebra 40 anys amb un esdeveniment ple d’història i emocions

El traçat travessarà el nucli urbà i llocs emblemàtics, oferint als corredors llocs de gran bellesa
Atletes corrent pels carrers de Pego / Kike Aracil

Pego es vist de gala, este dissabte, per a celebrar la quarantena edició de la Volta a Peu, un esdeveniment que promet ser inoblidable per a corredors i espectadors. Organitzat pel CE Dorsal 19 i l’Ajuntament de Pego, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, esta carrera no sols és una competició, sinó també una celebració de l’esport i amistat.

Les activitats començaran a les 16.30 hores amb les carreres infantils, on els joves atletes tindran l’oportunitat de demostrar la seua passió i habilitats en l’esport. A les 19 hores, donarà inici la prova regna, on els corredors experimentats buscaran superar els temps de l’any passat, en una ruta que promet ser tant exigent com pintoresca.

Novetat en el traçat

El recorregut de la carrera adulta, amb una lleugera modificació respecte a l’any passat, cobrirà 9.5 km, passant pel nucli urbà i llocs emblemàtics com les ermites de Sant Miquel i Sant Josep, i les partides de Sant Antoni, Socarrades i Benixats, oferint als corredors llocs de gran bellesa.

La carrera serà un delit musical en instal·lar-se diversos llocs d’animació amb actuacions en viu de l’Agrupació Musical de Pego i La Clandestina Colla de Dolçainers i Tabaleters al llarg del recorregut.

L’organització ha pensat en tot, des d’un servici de guarda-roba i bicicletes prop de la línia de meta fins a dutxes disponibles en el Camp Municipal de Futbol, assegurant que els corredors puguen recuperar-se i refrescar-se després de l’esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *