Sanitat

L’alcalde de Dénia, preocupat per la situació laboral del Departament de Salut de Dénia

Sol·licita una reunió amb el nou gerent, nomenat per la Conselleria, “davant les informacions i comentaris per la falta de pagament al personal"
Vicent Grimalt, alcalde de Dénia en una imatge d'arxiu a Dénia FM / Miriam Pagán

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha sol·licitat, per carta, al nou gerent del Departament de Salut de Dénia nomenat per la Conselleria de Sanitat, José Félix Quintero Moreno, una reunió urgent per a conèixer la planificació d’efectius sanitaris i els reforços de personal previstos de cara a l’estiu.

Grimalt reforça amb aquesta petició, com a membre de la Xarxa d’Alcaldies de la Marina Alta, la pròxima convocatòria de la Xarxa, prevista per a mitjans de maig, i en la qual José Ramiro, alcalde d’Ondara i president del Consell de Salut de la Marina Alta, també ha sol·licitat la presència del gerent.

La convocatòria de la Xarxa respon a la preocupació “davant les informacions i comentaris que s’estan rebent respecte a la falta de pagament al personal de Departament de Salut, la fuga de personal, el tancament d’urgències nocturnes anunciat per als centres de salut de Gata de Gorgos i Pedreguer, de moment, i la falta d’informació sobre el Pla de Vacances d’Estiu“. Una preocupació manifestada al president del Consell de Salut pels mateixos alcaldes de Gata i Pedreguer.

En aquest sentit, Grimalt ha afegit que “des de la reversió de l’hospital i pressa de possessió del senyor Quintero no hem tingut cap notícia d’ell. Ara ens trobem a premsa que els professionals no cobren part de les nòmines des de febrer i que van a ‘reorganitzar’ alguns serveis d’atenció primària per falta de metges. I damunt no sabem res dels plans de Conselleria per a aquest estiu. Des de Dénia ja hem licitat el muntatge del dispensari estacional de les Marines, per al que sí tenim confirmació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *